Citat Deltagare:

"Måste jag gå ut och gå? Jag trivs så himla mycket bättre med att vara i gymmet!!!" :)
"Man blir glad av att folk kommer fram och frågar: -Hur mycket har du tappat egentligen? Det syns verkligen att du har smalnat av i ansiktet!"
"Det var så dåligt väder så jag var inte sugen på att gå ut. Det löste sig ändå! Under tiden potatisen kokade på spisen for jag upp och ner för trappan och hann med en hel del styrkeövningar."
"Jag var här och tränade i morse och tänkte ge upp sista minuten på trappmaskinen men så hörde jag din (PT´s) röst ifrån väggarna: -Kom igen nu!!! Det är BARA 1 minut kvar!!! KÖÖÖR!"
Hälsning via mobil:
"Hej!
Dagens andra promenad med Wilma, försöker gå 1 timme varje gång. Hälsa gänget!" :D

Torsdag 23/4:
Dagens GRUPP-PT pass blev en rejäl runda i HÄLSANs gym efter egen valfri uppvärmning. Individuella styrkeövningar - anpassade för deltagarnas personliga mål - varvades med pulshöjande intervaller. Enkelhet och effektivitet.
Inte undra på att koncentrationen ligger på max då det dels ska upptäckas nya redskap, knytas bekantskap med maskiner, hittas rörelsemönster och muskler som man inte riktigt visste fanns! Inte ens ett enerverande fotograferande kan störa fokus ;)...
Men det är egentligen så enkelt.
Hur då?
Jo, för viljan finns! Det är solklart varför de är här och vilka resultat de vill nå. Efter passet drogs det vidare ut i konditionsdelen på ren och skär endorfinkick för att ge förbränningen en extra skjuts!
Mycket stark öppningsvecka men nästa vecka väntar nya utmaningar...

Blir Du, precis som vi, inspirerad och motiverad av detta härliga gäng?
Läs mer om vilka PT-tjänster vi kan erbjuda Dig här!