SMS-PRESENTKORT

Ge bort hälsa & välmående till någon du bryr dig om! Skicka ett SMS-presentkort som gäller för träningskort, kosttillskott eller träningstillbehör direkt till din väns mobil. Du kan köpa det på plats i receptionen eller utan att behöva åka hemifrån. Lätt att ge - uppskattat att få! 

  • SMS-presentkort kan skickas direkt till den som ska få presentkortet, eller till den som ger presentkortet som sedan kan vidarebefordra till rätt person. 
  • SMS-presentkort består av 2 koder som måste anges vid inlösen. Koderna är unika och knutna till ett belopp i kassan.
  • Giltighetstiden är 1 år från inköpsdatum och gäller för HÄLSANs utbud av träningskort & kosttillskott. (Ej massage och PT.) Presentkortets värde är förbrukat av den som först löser in koderna. 
  • Observera! När du fyller i enkät nedan och swishar, lägger du endast en order. För att SMS-presentkortet ska skickas ut till mottagarens mobil, krävs det först att ärendet hanteras manuellt av personal på HÄLSAN.  Därför kan leveranstiden variera, allt från "på direkten" upp till 4 dagar, beroende på om vi finns på plats i lokalerna eller ej.  I samma stund som personal registrerar in ärendet i kassan, så plingar ett textmeddelande i mottagarens mobil! 

SÅ HÄR FUNKAR DET:
1. FYLL I ALLA UPPGIFTER NEDAN
2. SWISHA FULLT BELOPP
3. TRYCK PÅ KNAPP SKICKA 
Du får bekräftelse via mail när ditt ärende är klart!

KONTAKTA OSS FÖR ATT KÖPA SMS-PRESENTKORT

HÄLSA SOM GÅVA!

Ladda ett PRESENTKORT med valfri summa träning eller kosttillskott!