MOTION & PULS


I vår konditionshall på ca 40m2 tränar du tillsammans med såväl långdistansaren som rehabkunden. Framför dig finns en 72 tums-tv som kan få din träning att kännas lättare och roligare än någonsin. Dessutom har du tak över huvudet om det svenska vädret känns utmanande!
 

Vår utrustning består av:


LÖPBAND

Att gå eller springa är den naturligaste motionsformen för en människa. Att göra det innomhus har många fördelar. För dig som är tyngre eller som har problem med rygg och knän har våra löpband mycket bra dämpning. Du har möjlighet att styra bandets lutning & fart manuellt
alternativt använda dig av olika förinställda träningsprogram, designade för att efterlikna naturens utmaningar och kuperade terräng.

CROSSTRAINERS

Crosstraining är en effektiv helkroppsträning som gynnar fettförbränningen, hjärtat och cirkulationsorganen på ett optimalt sätt och påverkar alla stora muskelgrupper. Våra crosstrainers lämpar sig utmärkt till viktminskning och ledskonande uthållighetsträning.

TRAPPMASKINER

En trappmaskin simulerar rörelsen du utför när du går i trappor. Här jobbar muskler i säte och lår optimalt - du 'steppar' upp pulsen snabbt!

MOTIONSCYKLAR

Träna balans och kondition på ett effektivt sätt som samtidigt är mycket skonsamt för fotleder, knän och höfter på våra motionscyklar. Att cykla är utmärkt för dig som vill värma upp, öka fettförbränningen och förbättra uthålligheten.

RODDMASKIN

Här stärker du snabbt upp rygg, nacke och axlar.
Maximera fettförbränning och kondition genom roddens naturliga rörelse med träning som är både effektiv, säker och mycket skonsam mot lederna.
Hela kroppen aktiveras!


STAKMASKIN / SKIERG
En stakmaskin tränar främst bröst, rygg, axlar och triceps. De hjälper också till att stärka din core, samtidigt som det kan vara ett högintensivt konditionspass. Perfekt som komplement till din konditionsträning eller bara som uppvärmning.   

AIRBIKE

-effektiv konditionsträning för hela kroppen!

Airbike är en träningscykel som låter dig jobba med hela kroppen, tack vare simultan armträning. Luftmotståndet ger en progressiv motståndsprofil, och det är enkelt att ändra intensiteten i träningspasset. En utmärkt träningsmaskin för såväl riktigt tuffa HIIT-pass som lättare uppvärmningspass.